dilluns, 8 de gener de 2007

Per fi! Nòvio pesat esborrat del mapa

(SIMULACIÓ D'UN CAS DE TRASTORN ANTISOCIAL DE LA PERSONALITAT)
I la bomba ha explotat! BOOM! Hahahaha! 
He perdut el compte dels desgraciats que s'enganxen a la Laia i que jo li he tret de sobre. És que no se n'adona que aquesta gent fa fàstig? Des dels 14 anys que porto fent la feina bruta. Però ja m'està bé, és divertit i tot.

M'explico... D'alguna manera en Carles va descobrir que la persona que hi havia darrere els comentaris anònims al seu blog era jo. No sé com s'ho ha fet, alguna cosa de les IPs dels ordinadors (coses que jo no entenc del tot...). Total, que li va explicar a la Laia, i ella em va dir si jo en sabia alguna cosa, com qui pregunta l'hora.

Òbviament li vaig dir que no en sabia res, que jo no havia estat, que ella ja sap que jo no entenc d'ordinadors ni d'internet més que per buscar alguna cosa per Google. Li vaig explicar que jo pensava que ell no suportava que ella i jo estiguéssim tan unides, i que intentava trencar l'amistat de tota la nostra vida. 

I la imbècila em va creure. Bé, com sempre, està perdent la gràcia i tot. El punt àlgid de la meva satisfacció va ser quan em va dir: "ja saps que jo sempre t'he posat per davant de qualsevol tio". 

Em va explicar que havien decidit entre els dos deixar-ho, perquè ella no volia perdre'm a mi, i ell perquè estava fart de la situació (el que jo deia, no aguanten res). 

Ara podré tornar a fer servir el pis de la Laia per portar-m'hi els clients, tot i que pot ser que me'n cansi, amb el temps. Em canso ràpid de les coses. Però trauré molts diners mentrestant. De fet, estic fins i tot pensant en deixar la carrera, o deixar-la fins més tard.

Estic farta d'haver s'assistir a classe, que et facin firmar cada vegada que hi vas o, si no, no aproves. I no em puc permetre el luxe de suspendre perquè és caríssim. És avorridíssim anar a classe, la gent no calla i em fan fàstig, com sempre, però allà més. Em passo les hores mortes mirant algú fixament i imaginant com seria assassinar-lo. Això al menys em fa entretenir-me fins que s'acaba la classe. 

Ara que han acabat les vacances i he tornat a classe, ha passat una cosa. Bé, no és que hagi passat res, però m'he fixat en un noi de classe. Normalment no vaig mai a classe ni faig els treballs en grup ni suporto passar més de cinc minuts allà tancada amb tota aquella gent, però a casa em sento fastiguejada igual i m'avorreixo mortalment.

Som tants a classe que no m'hi havia fixat mai, en aquest noi. No és res de l'altre món, però m'atrau. Potser és que porto massa dies sense sexe. Encara que no li cobri, m'agradaria fer-me'l, no sé. Estava pensant deixar la carrera, però aniré a classe per intentar seduir aquest noi. Això sí, no penso fer un examen més en la meva vida.

La merda és que té nòvia, m'he enterat, i ella també ve a classe. És odiosa, com totes les noies de classe, però crec que molt ingenua. Potser me'n faré amiga per acostar-me a ell, i després ja trobaré la manera de treure-la del mapa. Sempre me'n surto. Així estaré entretinguda un temps.

1 INTENTOS:

  1. Bon text antisocial! Es posa interessant amb aquest noii... Uiuiii

    ResponElimina

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...