dimarts, 2 de gener de 2007

La venjança és un plat que es serveix fred

(SIMULACIÓ D'UN CAS DE TRASTORN ANTISOCIAL DE LA PERSONALITAT)


Aviat s'acabaran les maleïdes vacances de Nadal. M'agrada fer vacances perquè no he d'anar a la universitat, però m'avorreixo mortalment. I els carrers estan plens de gent, i tothom fa veure que és tan feliç... que t'entren ganes de plantar una bomba en un centre comercial el dia abans de reis, i a riure veient els trossets volant. Seria molt graciós. Tant de bo ho faci algú, i jo amb mirar-m'ho ja en tindré prou.

Però bé, de moment he aconseguit el que em proposava: anar apartant en Carles de la Laia. Aquests dies ella ha estat amb mi perquè ha tingut festa a la feina. Per cap d'any vam anar a casa seva i no va convidar en Carles perquè jo li vaig demanar. Es devia posar histèric quan va saber que no podria passar les festes amb la seva nòvia. Normalment m'és igual que la Laia passi el cap d'any amb la seva família o alguns amics que té de la feina, perquè realment a mi totes aquestes convencions em són indiferents, però aquest any, fent-li creure que estava jo malament, he aconseguit tenir-la sempre al meu avast. 

A més, he descobert que en Carles té també un blog (tot i que el subnormal el té obert a tothom) on parla de cinema i literatura i no sé quines altres coses a les que es deu dedicar quan no està intentant treure'm la Laia. Des que l'he descobert m'he dedicat a deixar-li comentaris anònims dient-li que la seva nòvia només el vol per sexe i que li està fotent les banyes. També en algunes entrades li deixo un "estàs boig" o "ets patètic" de regal. Poques vegades he rigut tant, ni he gaudit tant. Això dels anònims és genial, no poden saber qui ha estat, i pots dir i fer el que vulguis amb els tontos que deixen les seves coses escrites públicament. La gran llàstima és no poder veure la cara que posa ell quan els veu.

No borra els comentaris, però sé segur que els veu perquè contesta a altres comentaris. Intenta ignorar-me, però tots dos sabem que és patètic.

He pensat que el pròxim dia que vingui a casa de la Laia mentre jo hi sigui, li parlaré d'en David, l'ex de la Laia. En David és tant o més patètic que en Carles, però al menys no va durar tant la broma. Va ser més llest i es va adonar a temps que s'estava fotent on no el demanaven. 

0 INTENTOS:

Publica un comentari a l'entrada

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...