dimarts, 16 d’abril del 2013

¡Súper cambio de look!

Como todos sabéis, cuando tengo que estudiar (para un examen de la universidad) me da por hacer cualquier cosa menos lo que tengo que hacer, ¡y hoy no iba a ser diferente!




Me ha dado por ponerme a diseñar el banner, el fondo y las etiquetas de los apartados del blog. He tardado bastante más de lo que pensaba dedicarle, pero es que el tiempo pasaba tan rápido mientras estaba manos a la obra.

Estoy muy orgullosa del resultado, y creo que lo voy a dejar así durante mucho tiempo, porque nunca había visto a mi blog tan bonito, y eso que no he usado ninguna plantilla predeterminada que alguien diseña o cuelga (como había hecho otras veces, y luego al poco tiempo me cansaba).

Ésta es perfecta para mi blog porque es mía, hecha por y para mí. ¿Os gusta?

5 INTENTOS:

  1. Osti si que està currat! Es molt happy, ara que ve el bon temps hahaha! M'agrada molt el banner x3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci!! Sí, m'hi he passat un bon parell d'hores, i avui encara arreglava els últims detalls, però estic tan contenta!!
      T'animo a que provis això de personalitzar el blog, és gairebé addictiu!

      Elimina
    2. Hahaha avera si ho faig algun dia.. perque de moment esta bastant soso D:

      Elimina
  2. Molt bon canvi! Es nota la currada que hi ha al darrera.. a vegades sembla molt mes fàcil del que és.. oi¿?!
    Una pregunteta: com ho has après a canviar tot? vull dir has seguit tutorials d'algú, llegint per internet, tu sola, o com?! jaja estic encuriosida!

    Et segueixo d'aprop! ( se'm fa extrany parlar amb català per aquí, pero veient que contestes els comentaris en català doncs aprofitooo jo també...!)

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pots comentar en català sempre que vulguis! ^__^

      La veritat és que ahir vaig començar a mirar molts blogs de cuina, moda, bellesa (blogs típics femenins) i vaig veure que molts tenien un disseny molt ben fet, i que és molt important l'aspecte d'un blog. Sempre l'havia volgut personalitzar però mai ho havia fet. A vegades em baixava plantilles HTML i les posava, però això no m'acabava de convéncer perquè no era meu, i dissenyar-ne jo una està fora de la qüestió perquè és molt complicat. A més, trobo que les plantilles de blogger són molt personalitzables.

      Pel que fa al fons i al header, sí que els volia més personals, i tot el que he fet ho he fet amb el Paint, fins i tot els títols de la sidebar. No és difícil però porta estona si vols que quedi "perfecte", i imaginació, clar, per saber què vols.

      Segur que per Internet, si estàs interessada, trobaries com dissenyar plantilles HTML i sortirien moolt currats! I si no, una cosa més modesta però que també queda bé!

      Jo trobo que el teu blog està molt bé i també és molt personal (vas fer servir algun programa en especial?), i tinc dues preguntes per tu:
      1. Com has posat les icones de Twitter, Facebook, Bloglovin', etc que surtin així i cadascuna tingui un link?
      2. Com es fa per posar la fletxeta (o el que sigui) de 'Subir arriba'?

      Elimina

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...